zondag 18 november 2012

Edwin

Al weer een kaartje klaar. Soms lukt het vrij vlot en soms ook even helemaal niet. Ach... wie heeft dat nou niet.
We hebben hier ook nog een zieke. Jordan (9) heeft de griep en was er behoorlijk ziek van. Ook al was hij flink ziek, hij moest en zou zijn schoen zetten. Dat had Sinterklaas gezegd dus dat heeft hij gedaan. Wouter (2 jaar en 9 mnd) maakt het nu ook bewust mee. De schoen zetten? Een appel erin? Ohw... voor het paard van Sinterklaas. Maar die appel kan ik ook zelf opeten... Wouter had er wel wat moeite mee maar na enig aandringen toch maar die appel in de schoen gedaan én laten zitten. Vanochtend was het feest want er zat iets lekkers in de schoen. Een zakje pepernoten en een paar chocolademuntjes. Dat was meteen het ontbijt. Jordan is gelukkig niet zo ziek meer als gisteren. Een paar pepernootjes gegeten maar nog lang niet alles op. Daaraan kan ik merken dat hij aan de beterende hand is maar nog lang niet beter. We gaan wel weer de goede kant op.
Zo... dit wilde ik even vertellen want dit zijn van die momenten.... heerlijk (behalve de griep dan).
Nu mijn kaartje, ook weer gemaakt van papier van Maja Design.
Dit kaartje doet mee aan de challenge van The Sketchy ChallengesEdwin op z'n billen... ik was gelijk weg van dit stempeltje.

Groetjes maar weer...

5 opmerkingen:

 1. Hij is mooi geworden Ina.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze heb je ook prachtig gemaakt.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo Ina, je zit volop in de sinterklaas tijd met de kids lees ik wel, leuk toch? Dit is mijn eerste berichtje naar jouw toe,ik hoop dat er nog veel zullen volgen,maar dan moet jij wel iets laten zien.
  Beterschap met je zoon, je hebt een prachtige kaart gemaakt,héle mooie kleuren,de stempel is zeker te weten héél erg leuk.
  Lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtig kaartje in mijn favoriete kleur

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Ina,
  Oh this little Edwin is just too cute and you certainly had the perfect papers for him. Great take on Jane's sketch. Thanks so much for playing with the Sketchy Girls!

  Hugz,
  Sandy

  BeantwoordenVerwijderen