woensdag 17 november 2010

Even een pauze gehad...

Ik had even een pauze nodig. Ik zit al een poosje niet lekker in m'n velletje. Druk bezig met onderzoeken door de huisarts, een paar keer bloed prikken. Ik hoop dat er wat aan gedaan kan worden...

Af en toe, als de puf er was, heb ik toch een kaartje kunnen maken. Ik ga ze er allemaal opzetten maar ik heb niet echt bijgehouden welke papierlijnen ik gebruikt heb. Dat komt wel weer als het weer wat beter gaat.

Veel plezier met kijken en alvast bedankt voor jullie reacties.
Dit afdrukje van een kerstman met een schattig hondje had ik bij Sandra op haar blog gezien. Ik was er gelijk helemaal 'weg' van. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en haar een mailtje geschreven. Zo hebben we een ruiling gedaan. San... helemaal TOP. Dit kaartje doet ook mee met de uitdaging op Tiets haar Club.


Dit kaartje heb ik tijdens een Sol bij Tiets gemaakt. Altijd heel gezellig. Thuis maar ook een beetje uit zal ik maar zeggen.Dit stempeltje van Magnolia komt niet uit de kerstserie maar uit de serie daarvoor. In Ink magazine zag ik dat je heel veel afdrukjes gewoon kunt gebruiken als kerstafdrukje. Gewoon de kleuren aanpassen... Simpel eigenlijk maar deze vond ik zelf wel heeeeeel schattig.Deze kaart heeft heel wat tijd gekost... Je wilt toch dat het allemaal een beetje recht zit dus veel passen en meten. Op de foto is het bijna niet te zien maar de sneeuwpop zit op de binnenkant van de kaart. De voorkant is dus een venster en dat vergt veel paswerk. Wel heel leuk om te doen maar de volgende keer ga ik een makkelijkere stans gebruiken.


Voorkant

Binnenkant


Deze vind ik gewoon schattig...

3 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende kaarten Ina,leuke stempels,mooi ingekleurd.
  Heel mooi papier.
  Sterkte met je gezondheid,hoop dat je gauw mag op knappen.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vervelend dat je niet fit bent. Ik hoop dat je snel opknapt. Je kerstkaarten zijn allemaal prachtig geworden.

  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel voor jullie reacties dames.
  Ik begin weer een beetje op te kanppen... gelukkig. Af en toe, als er tijd is, ben ik weer lekker aan de freubel. Binnenkort ga ik weer wat plaatsen.

  BeantwoordenVerwijderen